Herstellingen van uw pleisterwerk

 Begint uw pleisterwerk er dof uit te zien? Of zijn er een aantal zaken verplaatst of afgebroken in uw woning en is er wat pleister afgebrokkeld? Laat dit dan zo snel mogelijk herstellen in Aalter en omgeving door een ervaren vakman en kies voor Pleisterwerken D’Hondt.

Wij komen graag langs om te zien op welke manier wij uw pleisterwerk het best onder handen nemen. Op die manier garanderen wij u een optimaal resultaat. Zowel voor kleine herstellingen als voor volledige opfrissingen kunt u op ons en beroep doen. Zo kunt u bij ons aankloppen als uw muur moet bijgewerkt worden na het weghalen van een schouw.

Voorkom verdere schade en kies ervoor meteen uw beschadigd pleisterwerk te laten herstellen door onze expert uit Aalter. U zal versteld staan van het resultaat en uw huis zal er opnieuw uitzien als een nieuwbouwwoning.

Wij komen graag langs voor een gratis offerte op maat van uw project. Heeft u nog vragen of wenst u een afspraak voor uw gyprocwerken? Contacteer Pleisterwerken D’Hondt dan via de contactpagina.

Back to Top