Gyprocwerken om uw zolder helemaal in te richten

Pleisterwerken  D’hondt - Ruiselede - Gyprocwerken Pleisterwerken D’Hondt is ook een specialist in gyprocwerken in Aalter om zo snel en duurzaam wanden en plafonds af te werken. Dankzij onze kennis en ervaring met het assortiment totaaloplossingen van gyproc kunnen wij steeds een prachtige afwerking garanderen.

 Omdat gyproc voor uiteenlopende toepassingen gebruikt kan worden, bieden wij verschillende werkzaamheden aan, waaronder de plaatsing van scheidingswanden en verlaagde, aluminium of systeemplafonds en de afwerking van plafonds en muren. Gyproc kan ook gebruikt worden om bogen, ronde muren en koofconstructies te realiseren.

In combinatie met isolatiemateriaal zijn met gyproc perfect geïsoleerde wanden en plafonds te verwezenlijken. Wij kunnen zo een optimale thermische en akoestische isolatie van elke ruimte garanderen.

Verbouwingsplannen? Neem dan contact op met Pleisterwerken D’Hondt in Aalter voor uw gyprocwerken. Wij komen eerst de situatie bij u bekijken om vrijblijvend een gepaste offerte op te kunnen maken.

Back to Top