Binnenpleisterwerken voor perfect vlakke muren

Pleisterwerken  D’hondt - Ruiselede - Binnenpleisterwerken Pleisterwerken zorgen voor de overgang van ruwbouw naar een afgewerkt huis. Het bepaalt in grote mate de waarde en afwerkingskwaliteit van uw woning. Eenmaal de stukadoor is langs geweest en zijn werk heeft uitgevoerd, is uw woning voorzien van mooie, gladde en egale muren en plafonds. Het is dan ook een essentieel onderdeel in het bouw- en afwerkingsproces van uw huis!

Dat laat u best door een ervaren vakman uitvoeren! De methodische en verzorgde aanpak van Hannes D’hondt van binnenpleisterwerken in Aalter en omgeving zorgt voor
een sterke reputatie in de Oost- en West-Vlaamse regio!

Wij zorgen hierbij voor een mooie afwerking, die zowel bij een klassieke als bij een moderne stijl past. U kunt kiezen uit een kleurenpalet of wij voorzien u van de nodige stalen,
zodat u een beter zicht krijgt op de gewenste kleur.

Alle binnenpleisters worden bovendien met de hand of met een spuitinstallatie aangebracht. En uiteraard kunt u erop rekenen dat uw muur of plafond mooi vlak staat en dat wij de nodige extra aandacht geven aan knelpunten zoals hoeken.

Aarzel niet Pleisterwerken D’Hondt in Aalter te contacteren. Graag verstrekken wij u bijkomende informatie over uw binnenpleisterwerken of komen wij langs voor het bespreken van uw project en het maken van een offerte op maat.

Back to Top